Hoe maak ik een mailalias aan?

Gewijzigd op Di, 10 Sep om 11:09 AM

Het aanmaken van een mailalias doe je ook via je hoofd account in je Premium email dienst.

• Login op je Premium Email dienst via ons admin.savvii.com portaal. Ga onder je domein naar de optie "Aliassen"
  • Vul het alias mailadres in en kies vervolgens voor welk mailadres je het alias wilt aanmaken.
  • Als de gegevens zijn ingevuld, klik je op "opslaan" om de gegevens op te slaan.

Het alias mailadres vind je nu terug in de aliassen dashboard.

Mocht je het alias willen verwijderen, doe je dit door op het prullenbak icoon te klikken.

Mocht je problemen ervaren bij het aanmaken van een alias, neem dan contact op met ons support via support@savvii.com