E-mail account in Gmail toevoegen

Gewijzigd op Tue, 11 Jan 2022 om 08:56 PM

In deze handleiding leggen wij uit hoe je een e-mail account in Gmail configureert.
Voordat je hiermee begint dien je eerst een e-mail account in het Mijn IPS controle paneel toe te voegen.
De gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord zijn benodigd voor het instellen van jouw e-mail account.

1. Log in op jouw Gmail account
  2. Klik rechts bovenin op het tandwiel icoon
  3. Kies in het dropdown menu voor Instellingen.
  4. Klik op Accounts en import.
  5. Klik op E-mailberichten en contacten importeren.
  6. Volg onderstaande stappen in het pop-up scherm (opent er geen pop-up scherm, controleer dan of deze wordt geblokkeerd door bijvoorbeeld een ad blocker).

IPS is dé next-level cloud platform voor jou en jouw team!

Wij bieden cloud & hosting pakketten aan geschikt voor iedereen. Dagelijks lossen we diverse technische vraagstukken op voor onze partners en klanten. Meer informatie?

Klik snel verder ? Onze producten