Meest gestelde Google Workspace vragen

Gewijzigd op Tue, 11 Jan 2022 om 08:58 PM

Wanneer je hebt gekozen voor Google Workspace van Google en de admin login gegevens hebt ontvangen kun je starten met het inrichten hiervan.
Volg hiervoor onderstaande stappen in de aangegeven volgorde;

1. Log in via; https://admin.google.com/
  2. Voeg je domeinnaam toe en verifieer deze
  3. Maak nieuwe Google Workspace gebruikers aan
  4. Voeg extra beheerders toe
  5. Pas de DNS records van je domein aan

Voor de meest gestelde overige vragen kun je een overzicht inzien via; https://support.google.com/domains/topic/6303830?hl=nl&ref_topic=6293345

Wil je de verschillen weten tussen Microsoft 365 en Google Workspace? Lees dan snel ons blogartikel hier.