Microsoft 365 licentie toevoegen

Gewijzigd op Tue, 11 Jan 2022 om 09:00 PM

Na het aanmaken van de Microsoft 365-omgeving via het MijnIPS controle paneel dient u licenties te koppelen. Een overzicht van de verschillende licentiemodellen kunt u hier inzien. Zodra u uw keuze heeft gemaakt kunt u onderstaande stappen volgen om de licentie aan te vragen.

Het instellen van Microsoft 365 omvat veel stappen, kom je er niet uit of heb je vragen; neem dan contact met ons op.

Aanvragen licenties

• Log in op het MijnIPS controle paneel.
  • Klik in het linker menu op Online werken.
  • Klik op de domeinnaam waar u nieuwe licenties aan wilt koppelen.
  • Klik bovenin op + Licenties toevoegen.
  • Selecteer de gewenste hoeveelheid en type licenties.
  • Klik op Toevoegen.

De aanvraag van uw licenties worden binnen enkele minuten verwerkt, na de aanvraag kunt u de licentie(s) toewijzen aan bestaande en nieuwe gebruikers
Hiervoor kunt u eventueel deze handleiding volgen.