Mail versturen vanuit gedeeld postvak Microsoft 365

Gewijzigd op Tue, 11 Jan 2022 om 09:00 PM

Binnen Microsoft 365 kun je gebruik maken van gedeelde postvakken, zodat meerdere gebruikers in hetzelfde postvak kunnen werken.

Wanneer je vanuit dit postvak mail wilt versturen middels de Microsoft 365 WebApp kan dit op twee manieren, deze zijn hieronder beschreven.

Incidenteel versturen vanuit gedeeld postvak adres

1. Klik bovenin op de menu balk op Nieuw.

2. Klik op de drie bolletjes en selecteer Van weergeven.

3. Klik met de rechter muisknop op het e-mail adres in het veld Van en klik op Verwijderen.

4. Vervolgens kun je handmatig het gedeeld postvak e-mail adres invullen.

Continu versturen vanuit gedeeld postvak adres

1. Klik rechts bovenin op jouw gebruikersnaam

2. Klik vervolgens op Een ander postvak openen en vul het e-mail adres van het gedeelde postvak in.

3. Vanuit het gedeelde postvak venster stuur je direct de mail namens het gedeelde postvak, je hoeft niet de stappen voor het incidenteel versturen uit te voeren.