Google workspace / G suite verhuizen

Gewijzigd op Tue, 11 Jan 2022 om 08:58 PM

Wil je jouw Google Workspace / G suite pakket naar ons verhuizen vanuit je vorige provider? Wij leggen je graag uit hoe dit moet, lees snel verder!

1. Als eerst vraag je een overdrachtstoken aan. Dit kan je doen door in te loggen op je Google account (als beheerder) op de volgende pagina http://admin.google.com/TransferToken
  2. In de volgende stap vul je onze publieke reseller ID in, dit is: C00xwz1ub
  3. Wanneer je onze ID met succes heb ingevuld, zul je een overdrachtstoken ontvangen.
  4. Log nu in op het Mijn IPS controlepaneel.
  5. Klik in het linkermenu op Online werken
  6. Klik bovenin op Online werken toevoegen
  7. Kies vervolgens voor Google G Suite onder type. Vul daarna de domeinnaam in waaronder dit pakket valt en vink "Ik heb al Office voor 365 / GSuite en wil het migreren" aan bij Verhuizen.
    Hierna kan je de overdrachtstoken invullen bij Transfer code. Selecteer de factuurperiode die je wilt aanhouden en klik hierna op toevoegen.
  8. De installatie wordt nu vanzelf uitgevoerd en je zult een mail ontvangen ter bevestiging.

Kom je er niet uit?

Wij helpen je graag verder als het even niet lukt. Bel ons op of stuur een bericht en we lossen het direct voor je op.

Neem contact met ons op! ? Support