Alle URL’s laten beginnen met www

Gewijzigd op Tue, 11 Jan 2022 om 09:16 PM

Wanneer je wilt dat alle URL’s www. bevatten in plaats van dat de website met, en zonder, www te bezoeken is kun je het volgende doen;

1. Maak een bestand met de naam .htaccess in de public_html van je website.
  2. Geef deze de volgende inhoud:
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
    RewriteCond %{HTTPS}s on(s)|
    RewriteRule ^ http%1://www.%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]<br>

3. Dit zal handhaven of je op http:// of https:// zit en de gebruiker doorsturen naar de URL met www ervoor.

IPS is dé next-level cloud platform voor jou en jouw team!

Wij bieden cloud & hosting pakketten aan geschikt voor iedereen. Dagelijks lossen we diverse technische vraagstukken op voor onze partners en klanten. Meer informatie?

Klik snel verder ? Onze producten