PHP-error-logging inzien

Gewijzigd op Tue, 11 Jan 2022 om 09:16 PM

Wanneer je problemen hebt met de vertoning van je website, bijvoorbeeld door foutmeldingen, notities of een volledig witte pagina kan dit het gevolg zijn van een PHP-fout.
Om het probleem op te sporen kun je de PHP logbestanden raadplegen, onderstaand vind je de stappen om de logbestanden in te kunnen zien:

1. Log in het Mijn IPS controle paneel.
  2. Klik in het linker menu op Domein & hosting.
  3. Klik op de domeinnaam in de overzichtslijst, je kunt hiervoor ook de zoekfunctie gebruiken.
  4. Klik in het middelste menu op Webhosting.
  5. In het rechter venster zie je Logbestanden voor [Datum].
    Hier kun je kiezen uit de weergave van de laatste 10 regels, 100 regels of alle regels van vandaag.