Beheren hosting en mail pakket

Gewijzigd op Fri, 17 Feb 2023 om 12:49 PM

Voor het beheren van je hostingpakket bij Savvii maak je voortaan geen gebruik meer van het Service Center van Skyberate, maar log je in op https://billing.savvii.com.

• Inloggen gaat door middel van onderstaande knop (rechtsboven in je scherm).

• Nadat je succesvol ingelogd bent zie je aan de linkerzijde een menu. Klik binnen dit menu op 'Savvii Control Panel'
    Nu zal je automatisch ingelogd worden op het Savvii Control Panel (https://admin.savvii.com).

• Op deze pagina zie je een of meerdere van de hieronder weergegeven tabbladen. Per type dienst kunnen er een of meerdere tabbladen actief zijn. In de regel zit het hosting en mail pakket beheer in het cPanel, DirectAdmin of Plesk tabblad. Selecteer dan ook het gewenste / aanwezige tabblad.

• De beschikbare hosting en/of mail pakketten (inclusief eventueel daaraan gekoppelde domeinnamen) worden getoond. Door bij het gewenste pakket op de knop 'SSO' te klikken, zal een link gegenereerd worden waarmee je veilig kan inloggen op je hosting of mail pakket.

• Er opent zich een venster waar de link gegenereerd wordt. Zodra deze gereed is kan je klikken op 'Openen in een nieuw scherm'. Binnen dit nieuwe scherm ben je succesvol ingelogd om je hosting of mail pakket te beheren.

Mocht er voor een specifiek pakket geen 'SSO' knop zichtbaar zijn of heb je andere vragen en/of opmerkingen? Stuur dan gerust een e-mail naar skyberate@savvii.com.