Domeinnaam registreren of verhuizen

Gewijzigd op Fri, 17 Feb 2023 om 03:22 PM

Wanneer je ingelogd bent in billing.savvii.com selecteer je via de blauwe Bestelbutton de optie “Domeinen” of "Domains";


Op de volgende pagina kun je met behulp van onze domeinen checktool controleren of het domein dat je wilt bestellen in gebruik is. Zoek op domeinnamen zonder TLD (bijv. ikwilditdomein; en dus niet ikwilditdomein.nl). De tool is namelijk gebouwd om alle beschikbare TLDs (zoals .nl/.be/.eu/.com etc) gelijktijdig te controleren.
Is deze vrij? Dan kun je je domein registreren en verdergaan met het bestelproces.

Hoe verhuis ik een domeinnaam naar Savvii?


Wanneer het domein bezet is dan verschijnt uitsluitend de optie “verhuizen”. 

Onze systemen zien in dit geval dus dat de gekozen domeinnaam elders geregistreerd staat en naar Savvii verhuisd kan worden. Wanneer je in het bezit bent van een verhuistoken kun je je registratie alsnog doen.


Het invoeren van de domeinnaam is te allen tijde het startpunt om aan de slag te te kunnen gaan met de registratie/verhuizing!


Nadat de gewenste opties en extensies zijn geselecteerd plaats je de bestelling en maak je de order compleet door via de winkelwagen je bestelling af te ronden. Support zal dit verzoek altijd handmatig moeten goedkeuren, dit om fraudeleuze orders te voorkomen.


Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen? Stuur dan gerust een e-mail naar skyberate@savvii.com.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren