Beheren hosting en mailpakket

Gewijzigd op Mon, 08 May 2023 om 10:22 PM

Met de uitfasering van Mijn IPS loopt het beheren van de hosting en mailpakketten via een uitgebreider control panel. Dit zodat jij als klant meer in beheer bent van alle opties die onze Managed Webhosting te bieden heeft. Dit control panel is te bereiken via billing.savvii.com (en heet admin.savvii.com). Lees de stappen hieronder hoe je op een gemakkelijke manier toegang verkrijgt. Tevens heeft onze kennisbank voor veelgebruikte opties (m.b.t. domeinen, e-mail en hosting) ook separate handleidingen.


  1. Log in op het Billing paneel billing.savvii.com (rechtsboven Log In).
  2. Klik in het linker menu op Savvii Control PanelHierna opent zich een nieuwe pagina waarmee je automatisch ingelogd bent in admin.savvii.com.
  3. Afhankelijk van welk type pakket / pakketten je afneemt zullen er tabbladen wel of niet zichtbaar zijn.
    Veel voorkomend zijn WordPress, cPanel, Plesk, DirectAdmin en Overige.
  4. Klik op het gewenste tabblad (voorbeeld: DirectAdmin). Hier kan je kiezen voor het gewenste pakket (zichtbaar door de domeinnaam die erbij vermeld staat). Klik daaronder op Login. Zie je geen Login knop onder je pakket? Neem dan contact op met onze Support (savvii.com/contact).
  5. Er opent zich een nieuw venster, hier zal de login worden gegenereerd. Zodra dit gereed is klik op de blauwe knop Openen in nieuw scherm. Hierna zal een nieuw scherm worden geopend met je control panel.
  6. Je wordt nu ingelogd voor het desbetreffende domein in het control panel (voorbeeld: DirectAdmin). Hier kan je alle technische aanpassingen doen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren