Office 2016 installeren

Gewijzigd op Tue, 11 Jan 2022 om 09:06 PM

Nadat alle Office365 gebruikers zijn aangemaakt kun je per gebruiker inloggen op de Office365 portal via deze link.

Installatie Office 2016

• Nadat je bent ingelogd klik je op de Office installeren knop.
  • Klik vervolgens op Office365 apps, de applicatie wordt gedownload.

• Gebruik je Windows, klik dan direct bij het downloaden op Uitvoeren, de installatie start automatisch.
  • Start de download niet automatisch of gebruik je een Mac, dan kun je de installatie starten vanuit je Downloads map.
  • Volg de stappen in de installatie procedure, nadat deze is afgerond kun je de applicaties vanuit je menu starten.