Hoe kan ik diensten opzeggen?

Gewijzigd op Fri, 03 Nov 2023 om 04:44 PM

Je kunt je diensten opzeggen via billing.savvii.com. Klik eerst in het diensten menu op het type dienst dat je wilt stopzetten.

Zodra je deze hebt geselecteerd selecteer je 'vraag een annulering aan'.

Je kunt een reden opgeven voor de opzegging van de dienst. Maak vervolgens een keuze uit de opzegtermijn en verstuur vervolgens de opzegging. Onze supportdesk ontvangt nu de opzegging en neemt deze in behandeling.