Korting bij jaarcontracten

Gewijzigd op Thu, 03 Feb 2022 om 10:11 PM

Wil je korting ontvangen op je hostingpakket? Kies dan voor een jaarcontract.

Je kunt ook je bestaande hostingpakketten omzetten naar een jaarcontract. Dit doe je op de volgende manier:

1. Log in op ons administratieve control panel.

2. Navigeer naar het gewenste hostingpakket of dienst in het menu.

3. Klik op 'Verander contracttermijn' in het menu links:

Selecteer de gewenste termijn en verstuur je verzoek. Onze supportdesk verwerkt je aanvraag. Het wijzigen van contractstermijn is uitsluitend mogelijk wanneer er geen sprake is van een openstaande factuur.