Hoe maak ik een e-mailadres aan?

Gewijzigd op Di, 10 Sep om 11:09 AM

Afhankelijk van het type mailpakket dat je bij ons afneemt, is het mogelijk om meerdere mailadressen binnen pakket toe te voegen.

DienstMaximum
Premiumgeen extra mailboxen
Premium 55 mailboxen
Premium 1010 mailboxen
premium 3030 mailboxen
premium 5050 mailboxen

Mocht je meer mailboxen willen toevoegen, vraag dan een offerte aan bij ons sales team.

Mailboxen toevoegen:

• Login op je Premium Email dienst via ons admin.savvii.com portaal. Ga onder je domein naar de optie "Mailaccounts".
  • Onder "Slots voor e-mailaccounts" vind je aan de rechterkant de knop "Voeg e-mailaccount toe".
  • Je krijgt nu de mogelijkheid om de mailgegevens in te voeren.

Voeg een telefoonnummer toe om het wachtwoord door de eindgebruiker te laten instellen. Dit telefoonnummer krijgt een SMS met de inloggegevens voor het nieuwe e-mailaccount.

Let op! Wil je als houder van het hoofdaccount de mogelijk hebben om het wachtwoord te kunnen wijzigen van het mailaccount. Vink dan de optie "Account eigenaar toegang". Met deze methode voer je direct het wachtwoord in.

Het wachtwoord kun je naar de eindgebruiker toesturen.

• Zodra de gegevens correct zijn ingevuld kun je op "opslaan" klikken. Het mailaccount is dan toegevoegd en zie je terug in het overzicht van je mailaccounts.

Nu de mailaccounts zijn aangemaakt, kun je inloggen op webmail om te controleren of de mailaccounts naar behoren werken.

Mailboxen verwijderen:

Als je een mailaccount wilt verwijderen, ga je hiervoor naar het overzicht van je mailaccounts.

Zoek het desbetreffende mailaccount en onder de tab "Active" schakel je de switch uit. Er verschijnt hierbij een prullenbakje zoals aan gegeven in de afbeelding:

Klik op het prullenbakje om het mailaccount te verwijderen en accepteer de pop-up melding.

Het mailaccount is hierbij verwijderd.

Mocht je enige problemen ervaren of vragen hebben, neem dan contact op met ons supportteam via support@savvii.com.